Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Connie Engelund
Ledige pladser

Sidstehjælp

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Døden angår os alle. Alligevel står rigtig mange mennesker usikre, hjælpeløse og tvivlrådige, når de står overfor en døende eller mennesker som har mistet. Usikkerheden og ubehaget kan bevirke, at der ikke i familierne bliver talt om døden eller at de nærtstående til dem, som har mistet ikke får den nødvendige trøst og støtte.

Kurset er blevet til i "Foreningen for Palliativ Indsats", hvis medlemmer fortrinsvis er præster, læger, psykologer, sygeplejersker og terapeuter. Vi har alle stået overfor mennesker, som har mistet. Vi har oplevet, hvordan nærtstående til døende og afdøde har oplevet magtesløshed i den svære tid. Pårørende som ikke vidste, hvad afdødes ønsker var, fordi det har været for svært at tale om den forestående død.

Det erfaringen, at mennesker meget gerne vil hjælpe, men de ved blot ikke hvordan. Formålet med kurset er at give deltagerne øget viden om død og forhold omkring døden, og derved gøre den enkelte bedre i stand til at være til stede i denne svære situation: at være tæt på død i eget liv. Kurset består af følgende 4 moduler:

1. Døden er en del af livet.
2. Rammer og ønsker for livets afslutning
3. Hvad er Palliation
4. At tage afsked med livet.

Kurset varetages af sidstehjælps-instruktørerne Connie Engelund og Kirsten Søndergaard, som begge er uddannede sygeplejersker.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-04-2019, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr1919187
Adresse Tårnby Skole
Sneserevej 10
2770 Kastrup
Lokale03, 1. sal
Holdtimer4,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

04-04-2019 Torsdag 17:00  -  21:00
04-04-2019 Torsdag 17:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.