Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Kennet Laustsen
Venteliste

En verden fuld af chokolade

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Gennem to workshops vil Kennet Laustsen, uddannet konditor fra La Glace og senest ansat som chefkonditor på Michelin restauranten Formel B, med fortællinger og smagsprøver fører dig ind i en verden, der måske vil ændre dit syn på chokolade. Så skal du lære om fremstilling af chokolade og lækkerier.
Petit four og sødt til kaffen. Du skal lave mousse kage, fyldte chokolader, chokoladebar og cremer og ganacher. Endelig vil du lærer mere om at arbejde med air brush og pyntning. Ca. 130 kr. i alt til råvarer betales til underviser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-10-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr19-9121
Adresse Vaarst Fjellerad Skole
Hålsvej 4
9260 Gistrup
Lokalekøkken
Holdtimer12
Antal mødegange2
AfdelingAOF Nordjylland

Kursusdage

26-10-2019 Lørdag 10:00  -  15:20
16-11-2019 Lørdag 10:00  -  15:20

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.