Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Mia Skøtt Møbjerg
Ledige pladser

FERMENTERING FOR BEGYNDERE

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

På begynderkurset i fermentering stifter vi bekendtskab med nogle af de lettest tilgængelige metoder til fermentering af planter. Vi taler om de vigtigste omstændigheder som skal til for, at de rigtige mikroorganismer får de bedste vækstvilkår, og laver fermenteringer der kan nemt kan trives i det private såvel som det professionelle køkken. Med udgangspunkt i gode økologiske råvarer i sæson, snitter, masserer og sammensætter vi kimchi/kraut og saltlagefermenterede grøntsager eller frugter. Efter kurset sker den rigtige magi hjemme hos dig selv, for du laver nemlig hele tre forskellige fermenteringer som du får med hjem, som så skal udvikle sig færdige og ender som deciderede smagsbomber, til glæde for dit fordøjelsessystem og ikke mindst dine smagsløg.

MEDBRING: Tre patentglas der kan rumme præcis 5 dl, en god køkkenkniv, en digital køkkenvægt hvis du har det, et skærebræt samt karklud, viskestykke og eventuelt forklæde. Medbring også gerne en madpakke, da vi holder en spisepause i løbet af kurset.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 13-11-2019, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr192-018
Adresse Sydbyskolen
Parkvej
4700 Næstved
LokaleSkolekøkken
Holdtimer4
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

13-11-2019 Onsdag 17:00  -  20:20

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

FERMENTERING FOR BEGYNDERE

Ledige pladser
Pris i DKK 440,00
Fredag 11-10-2019, kl. 16:00-19:20 AOF Næstved og Susålandet Mia Skøtt Møbjerg