Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Pernille Kruse
Ledige pladser

Fermenteringskursus

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Fermenteringskursus:

Vil du gerne styrke din fordøjelse, pirre dine smagsløg og undgå madspild, så lær at fermentere dine grøntsager!

Dagen/aftenen vil starte med en times oplæg om fermentering, historien bag, bakterierne og deres gavnlige effekt på fordøjelsen og immunforsvaret. Derefter vil vi kaste os ud i at fermentere kål og grøntsager til tysk surkål og den koranske Kimchi. Der vil være smagsprøver på både surkål, Kimchi, rødbedekvas, mælkekefir og Kombucha. Du får selv lov til at massere og producere 2 glas med hhv. surkål og Kimchi, som du kan bringe med hjem til frokostbordet.

Program:
1 times oplæg om fermentering
1-1,5 times produktion + smagning + spørgsmål
0,5 times oprydning

Materialer, du får udleveret:
2 x 1 liters sylteglas (surkål & Kimchi) til hver deltager
1 x 1 liters sylteglas til rødbedekvas
Kål, kinakål, krydderier mm. til ovennævnte glas
Smagsprøver på Kombucha

Jeg medbringer:
1 kombucha svamp + te + sukker (jeg medbringer), så jeg kan vise, hvordan du selv kan lave det derhjemme
1 mælkekefir + mælk (jeg medbringer), så jeg kan vise, hvordan du selv kan lave det derhjemme
Etiketter + sprittusch

Medbring: Forklæde, skarp kniv, skærebræt

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 31-10-2019, kl. 17:30

Ugedag Torsdag
Holdnr192-015
Adresse Sydbyskolen
Parkvej
4700 Næstved
LokaleSkolekøkken
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

31-10-2019 Torsdag 17:30  -  20:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.