Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Per Grønning
Ledige pladser

Finere madlavning - for alle

Ved spørgsmål ring til 36 39 00 00

Dette kursus tilbydes deltagere, der ønsker inspiration til såvel fest- som hyggemiddage. Vi vil arbejde med spændende råvarer, som resulterer i fantastiske supper, spændende fiske- og vildtretter, samt lækre kødretter og desserter. Kurset kræver ingen forudsætninger - alle kan deltage. Vi afslutter aftenen med fællesspisning. Prisen er inkl. råvarer.
OBS! Der undervises i ulige uger.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-09-2019, kl. 18:00

Ugedag Mandag
Holdnr19-9639
Adresse Risbjergskolen
Risbjergvej 10-20
2650 Hvidovre
LokaleKøkken (ind. P-pla)
Holdtimer36
Antal mødegange12
AfdelingAOF Hvidovre

Kursusdage

23-09-2019 Mandag 18:00  -  20:45
07-10-2019 Mandag 18:00  -  20:45
21-10-2019 Mandag 18:00  -  20:45
04-11-2019 Mandag 18:00  -  20:45
18-11-2019 Mandag 18:00  -  20:45
02-12-2019 Mandag 18:00  -  20:45
16-12-2019 Mandag 18:00  -  20:45
13-01-2020 Mandag 18:00  -  20:45
27-01-2020 Mandag 18:00  -  20:45
24-02-2020 Mandag 18:00  -  20:45
09-03-2020 Mandag 18:00  -  20:45
23-03-2020 Mandag 18:00  -  20:45

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.