Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Peter Rosenbeck
Venteliste

Pølsekursus

Ved spørgsmål ring til 98 28 28 98

Der bliver gennemgang af hygiejnens vigtighed ved pølsefremstilling. Varekundskab og hvilke få ting man behøver for at starte sit hjemmepølsemageri forklares. Man får teori angående bindefars og derefter fremstiller vi sammen forskellige grillpølser. Vi gennemgår hvordan de forskellige produkter færdigmodnes, tørres og røges. Vi besøger gårdens dyr og vi bliver præsenteret for dem og hører om forskellen på at leve på friland og i en stald. Der er smagning af vores forskellige pølser både spegepølser og grillpølser, (dette regnes for aftensmad), Der serveres øl, sodavand og kaffe under hele arrangementet. Hver kursist får de 15-20 pølser med hjem de selv har lavet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-10-2019, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr202-19
Adresse Rosenbeck Frilandskød
Bolleskovvej 7
9330 Dronninglund
LokaleRosenbeck
Holdtimer4
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vendsyssel

Kursusdage

30-10-2019 Onsdag 17:00  -  20:40

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Pølsekursus

Venteliste
Pris i DKK 425,00
Onsdag 25-09-2019, kl. 17:00-20:40 AOF Amager Jens Janniche