Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Claus Dalby
Ledige pladser

Claus Dalby "Sund og slank"

Ved spørgsmål ring til 86 51 19 77

I marts 2018 valgte Claus Dalby at tage (gryde)skeen i den anden hånd og lægge kosten om. Den alt for fede og søde mad blev erstattet af ikke alene sunde, men også smukke salater, supper og andre plantebaserede retter. Efter blot ti måneder resulterede det i et vægttab på 40 kilo. I den forbindelse udgav Claus Dalby bogen Slank. Plantemad fra mit grønne køkken.
I foredraget beretter Claus Dalby ligesom i bogen om sin rejse frem mod et sundere og grønnere liv. Dette har i den grad givet energien et boost, og den nye kost gør, at det er nemt for ham at holde vægten.
Det er et faktum, at mange ønsker at leve grønnere og mere bæredygtigt, og derfor er det en stor glæde af dele ud af mine personlige oplevelser og erfaringer, siger Claus Dalby.
NB. Claus Dalby fortæller, at han stadig spiser kød og fisk, dog i noget mindre grad end tidligere.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-10-2019, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr19-30652
Adresse Parkvejens Skole
Nølevvej 4
8300 Odder
LokaleAuditorie
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Odder

Kursusdage

07-10-2019 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.