Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Bente Vestager Jepsen
Ledige pladser

Danske egnsretter.

Ved spørgsmål ring til 56 31 69 12

- hit gennem tiderne.
Tag med på en kulinarisk rejse i det danske køkken, hvor vi tilbereder og spiser de lækreste retter fra tidligere og nutidens køkkener. Vi laver mad fra før færdigretternes og mikroovnens tid. Vi finder ud af hvad posegrød, skidne æg, er og bager det daglige brød.
Vi er tilbage, hvor råvarerne var økologiske og kødforbruget begrænset.
Vær selv med til at vælge hvilke retter og egnsretter, vi skal tilberede.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 14-01-2020, kl. 17:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr19255
Adresse Møllevangskolen
Eskildstrupvej 36
4683 Rønnede
Lokaleskolekøkken
Holdtimer21
Antal mødegange6
AfdelingAOF Østsjælland

Kursusdage

14-01-2020 Tirsdag 17:30  -  20:45
28-01-2020 Tirsdag 17:30  -  20:45
25-02-2020 Tirsdag 17:30  -  20:45
10-03-2020 Tirsdag 17:30  -  20:45
24-03-2020 Tirsdag 17:30  -  20:45
21-04-2020 Tirsdag 17:30  -  20:45

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.