Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Anne Louise Fink
Venteliste

Vegetar mad

Ved spørgsmål ring til 59 43 85 58

Vil du gerne have ny inspiration til din madlavning og lære at lave lækker og sund mad uden kød?

På dette kursus vil du lære at tilberede grøntsager på nye måder og få inspiration til grønne retter.

Du vil lære at fermentere, dampe og fritere og blive fortrolig med at sammensætte vegetariske retter med masser af protein og umami.

Vi fokuserer på hverdagsmad og opskrifter du kan tage med hjem og lave igen og igen,

Når vi laver vegetarisk mad fokuserer vi på smag, tekstur, udseende og mæthedsfornemmelse og du vil få inspiration til hvordan vi kan bruge krydderier og de fem grundsmage.

Udover at lave smuk og velsmagende mad vil vi på holdet blive klogere på hvordan vi i en tid med klimaforandringer kan minimere vores klimaaftryk uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.

Prisen er inkl. råvarer.

Underviser: Anne Louise Fink.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-10-2019, kl. 11:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr19-233
Adresse Holbæk By Skole (Bjergmarken)
Bispehøjen 2
4300 Holbæk
LokaleBlok M, Køkken
Holdtimer13
Antal mødegange2
AfdelingAOF Holbæk Kultur & Fritid

Kursusdage

05-10-2019 Lørdag 11:00  -  17:00
06-10-2019 Søndag 11:00  -  17:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.