Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Hans Bredahl
Ledige pladser

Bagekursus

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Vil du være nabolagets bedste bager og spare mange penge! Så er dette kursus bare sagen. På et heldagskursus hører du kort om biologien i gærbrød. Derefter præsenteres surdeje og gærdeje, og der er hands-on produktion og senere fortæring af pizza efter original italiensk opskrift. Yderligere produceres franskbrød, krydderboller samt den særlige "trylledej" bløddej, som kan bruges til et væld af spændende bagværk. Sørg for at have god plads i fryseren og tag poser eller net med, da du skal transportere en hel del brød med hjem.
Bemærk at der vil være materialeomkostninger på ca. 200 kr., pr. person, som skal gives til underviseren på kursusdagen., omkostningerne er inkl. frokost med rødvin, samt brød til at tage med hjem.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-10-2019, kl. 09:00

Ugedag Lørdag
Holdnr34769
Adresse Valhøj Skole
Rødager Alle 102
2610 Rødovre
Lokalelok.: 42 hj.kundsk.
Holdtimer7
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

26-10-2019 Lørdag 09:00  -  15:25

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Bagekursus

Ledige pladser
Pris i DKK 445,00
Fredag 25-10-2019, kl. 18:30-21:00 AOF Amager Erik Larsen