Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Corrado Calice
Ledige pladser

Italiensk mad

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Imponer dine gæster med ny viden og værktøjer fra det klassiske italienske køkken. Ved at udforske hemmelighederne bag den italienske madkultur lærer du, hvordan du laver den bedste bolognese med hjemmelavet pasta og tiramisu til dessert. På kurset vil du lære grundlæggende teknikker til at lave alt fra bouillon til brød og pasta. Undervejs vil du udvikle dig fra at kunne lave de lækreste supper til at blive den bedste i familien til at lave lasagne. Desuden lærer du, hvordan du kan improvisere i kækkenet, så du kan lave sund og lækker mad ud af få ingredienser. Undervisningen foregår primært på engelsk. Råvarer 600,- kr. er inkluderet i kursusprisen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-09-2019, kl. 16:30

Ugedag Fredag
Holdnr1916466
Adresse Korsvejens Skole
Tårnbyvej 1-3
2770 Kastrup
LokaleE36 Køkken
Holdtimer27
Antal mødegange6
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

27-09-2019 Fredag 16:30  -  20:30
04-10-2019 Fredag 16:30  -  20:30
11-10-2019 Fredag 16:30  -  20:30
25-10-2019 Fredag 16:30  -  20:30
01-11-2019 Fredag 16:30  -  20:30
08-11-2019 Fredag 16:30  -  20:30

Faktaoplysning

Bemærk Råvarer 600,- kr. er indregnet i kursusprisen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Italiensk mad

Ledige pladser
Pris i DKK 468,00
Tirsdag 01-10-2019, kl. 17:30-20:15 AOF Nordjylland Anita Rasmussen