Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Jens Janniche
Ledige pladser

Pølsekursus II

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Frankfurter, Salamella matovana er begge pølser, men kræver hver sin teknik!
Vi arbejder med både svine- og lammetarme samt svine- og oksekød.
Røg ikke røg.
Deltagerne får de producerede varer med hjem.
Nysgerrig?

Medbring forklæde og godt humør.
Råvarepris 200,- og drikkevarer er inkluderet i kursusprisen.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-09-2019, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr1916444
Adresse Skottegårdsskolen
Saltværksvej 65
2770 Kastrup
LokaleKøkken, indgang E
Holdtimer4
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

25-09-2019 Onsdag 17:00  -  20:40

Faktaoplysning

Bemærk Medbring forklæde og godt humør. Råvarepris kr. 200,- inkl. drikkevarer er inkluderet i prisen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.