Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Lise Holm-Rasmussen
Ledige pladser

Flexitarisk hverdag

Ved spørgsmål ring til 36 39 00 00

Lær at lave lækre og skønne retter, der gør det nemt at være flexitar i hverdagen - det vil sige at spise mindre kød og flere grøntsager samt bælgfrugter. Lær også hvordan du får de vitaminer, mineraler og proteiner, du har brug for, selvom du ikke spiser så meget kød.
Det er nemlig både lækkert, sundt og miljøvenligt at skære ned på kødet. Men at leve af vegetabilske fødevarer kræver mere end en vaks beslutning, for der skal både viden og praktiske færdigheder til, hvis det skal blive en god oplevelse. Maden skal nemlig både tilfredsstille sanserne og gøre kroppen mæt og tilfreds på den korte og den lange bane. Prisen er inkl. råvarer.

Medbringe en skarp snitte-/kokkekniv, to viskestykker og beholdere til overskydende mad.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-10-2019, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr19-9636
Adresse Risbjergskolen
Risbjergvej 10-20
2650 Hvidovre
LokaleKøkken (ind. P-pla)
Holdtimer18
Antal mødegange4
AfdelingAOF Hvidovre

Kursusdage

03-10-2019 Torsdag 17:00  -  21:10
10-10-2019 Torsdag 17:00  -  21:10
24-10-2019 Torsdag 17:00  -  21:10
31-10-2019 Torsdag 17:00  -  21:10

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.