Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Louise Rasmussen
Ledige pladser

Gourmetmenu med 5 retter

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Her deltager du i en slags kokkeskole, hvor også samarbejde, anretning, servering og service hører med. 5 rettes menu, fx: Laksecarpaccio med forårsløgsmarinade, cremet kartoffelsuppe toppet med friteret kapers og sprødstægt serano skinke, græskarrisotto, svampestegt oksefilet, smørstegt spidskål, pommes rösti, asparges med tomat, lufttørret skinke og basilikum med sprød salvie, honningbagte gulerødder, rødvinsglace, chokoladeorangekage med appelsincreme og revet chokolade.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-12-2019, kl. 11:00

Ugedag Søndag
Holdnr967111
Adresse Buddinge Skole
Kildebakkegårds Allé 155
2860 Søborg
Lokalekøkken - 28
Holdtimer7
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

01-12-2019 Søndag 11:00  -  16:15

Faktaoplysning

Bemærk Udgifter til råvarer er inkluderet i kursusprisen. Du bedes medbringe knive, forklæder, viskestykke og en karklud.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.