Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Agna Johannesen
Ledige pladser

Salatskåle (kød/fisk)

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Er du kødspiser, men vil du gerne spise mere grønt, er dette hold noget for dig. Vi laver uimodståelige, lækre salatskåle som også indeholder kød, typisk laks eller kylling. Det, vi arbejder med, er at skabe variation af smage, fx umami. Vi bygger skåle op med fx sorte ris, fritter af søde kartofler, friske krydderurter, porre, marinerede rødløg, sød, grøn tangsalat (den du kender fra sushi), estragondressing mm. Fyldt med sunde proteiner og fibre, der er gode for din fordøjelse. Ingen gluten eller laktose. Alle råvarer er økologiske, og du kan få individuel rådgivning.

Råvarer for 200 kr. er inkluderet i prisen.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-09-2019, kl. 12:15

Ugedag Lørdag
Holdnr192584
Adresse Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23/38210913
2000 Frederiksberg
LokaleKøkken
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

28-09-2019 Lørdag 12:15  -  16:45

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.