Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Agna Johannesen
Ledige pladser

Fermentering & gourmet hotdogs

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Vil du gerne lære at lave fermenterede og syltede grøntsager, samt relish, der forvandler en hotdog til en
gourmet hotdog? Sammen med hjemmelavet hotdog brød, ketchup, senneps-dressing, brøndkarse og ristede nødder? Vi laver sunde, grønne "hottere" (jo der er også kød i) - klassikeren i en optimeret udgave. Glæd dig til at sætte tænderne i en klassiker med god samvittighed. De fermenterede retter er gode for maven. Og holder maven og immunforsvaret i topform.

Du lærer at fermentere og sylte, så du altid kan have frisk fermenterede grøntsager hjemme hos dig selv.

Medbring 2 patentglas, forklæde, viskestykke, karklud og en god skærekniv (til kål og lignende) og godt humør.

Råvarer for 200 kr. er inkluderet i prisen.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-09-2019, kl. 12:15

Ugedag Søndag
Holdnr192585
Adresse Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23/38210913
2000 Frederiksberg
LokaleKøkken
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

29-09-2019 Søndag 12:15  -  16:45

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.