Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Mehran Zandian
Ledige pladser

Mine Persiske Livretter

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Vi kigger på nogle af det mest populære små- og hovedretter i det persiske køkken. Vi tager en tur igennem friske krydderurter, grøntsager, og det syrlige element, som er hovedtrækkene i det persiske køkken. Vi smager blandt andet på det persiske umami, kashk, den smagfulde granatæblemelasse og den magiske solgule safran.
På kurset skal vi bl.a.:
- Kashke bademjoon, auberginedip med kashk (ostevalle), kashk er rig på proteiner og er den persiske umami.
- En tur op i det grønne bjerg ved det Kaspiske hav og laver egnens mest populære ret, zeytoon parvardeh - Khoreshte fesenjoon, persisk and med granatæble og valnøddesauce.
- Lære hemmelighederne bag den løse og delikate dampede ris med safran og rosenvand.
- Smag på den populære persiske pickles, såsom sprøde saltede babyagurker, syltede vilde skalotteløg og eddikesyltede hvidløg.
Råvarer kr. 750,- er inkluderet i kursusprisen.

Underviser Mehran Zandian udgav i september 2018 kogebogen "Mine persiske livretter".

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 31-10-2019, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr1916464
Adresse Skottegårdsskolen
Saltværksvej 65
2770 Kastrup
LokaleKøkken, indgang E
Holdtimer25
Antal mødegange5
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

31-10-2019 Torsdag 17:00  -  21:35
14-11-2019 Torsdag 17:00  -  21:35
21-11-2019 Torsdag 17:00  -  21:35
28-11-2019 Torsdag 17:00  -  21:35
05-12-2019 Torsdag 17:00  -  21:35

Faktaoplysning

Bemærk Mødedatoer: 31/10, 14/11, 21/11, 28/11 og 5/12. Råvarer kr. 750,- er inkluderet i kursusprisen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.