
Underviser
Jeg er en lykkelig madentusiast, som dagligt bruger adskillige timer i køkkenet - og jeg elsker det. Kvalitet, bæredygtighed og økologi er grundsten i min madlavning, og jeg springer absolut ikke over hvor gærdet er lavest. Kunstige konserveringsstoffer og e-numre er noget, som jeg sætter pris på IKKE er min mad - derfor leger jeg en del med konservering af råvarer efter gamle metoder, som saltning, røgning og henkogning. Jeg muntrer mig med mad fra Italien, Frankrig, Pakistan, Indien, Mexico, Texas, Danmark m.fl. og elsker de forskellige smagsindtryk man får, når man bruger lidt flere krydderier end blot salt og peber. På mine kurser sætter jeg en ære i at lære jer, hvor lækkert mad, som er lavet fra bunden, smager. Derfor vil I opleve selv at skulle lave f.eks. butterdej, mexicanske tortillas, majonæse og meget andet. Jeg håber at se dig på et af mine kurser og svarer naturligvis gerne på uddybende spørgsmål.
Krydret mad fra Indien og Pakistan
Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00
Det indisk/pakistanske køkken er fantastisk at rejse rundt i. Krydderierne som bruges i dette køkken er smagfulde og intense og helt anderledes, end hvad man bruger i typiske europæiske køkkener. De forførende dufte som skabes, når man tilbereder maden, lader naturligt op til indtagelsen af måltiderne, som giver helt nye og anderledes oplevelser, end dem vi kender fra det danske køkken. Dette køkken bruger krydderier som kardemomme, spidskommen, koriander, granatæblekerner, muskatnød, gurkemeje, persille, m.m. og grønsager som chili, ingefær, tomater, løg, hvidløg m.m. På denne aften laver vi forskellige retter til både hverdag og fest, som kan være med til at peppe lidt op i det traditionelle danske køkken.
Medbring bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer.
Råvarer er inkluderet i kursusprisen.
Priser og tilmelding
Kursusinformation
Start: 28-02-2019, kl. 17:00
Ugedag | Torsdag |
Holdnr | 19-22154 |
Adresse |
Åby Skole Åbyvej 80 8230 Åbyhøj |
Lokale | Skolekøkken |
Holdtimer | 4,5 |
Antal mødegange | 1 |
Afdeling | AOF Aarhus |
Kursusdage
28-02-2019 | Torsdag | 17:00 | - | 20:30 |
Faktaoplysning
Tilføj til min kalender
Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.
Flere kurser
Madlavning (Søgeord: Krydret mad fra Indien og Pakistan)