Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Anne-Mette Zacho
Ledige pladser

Krydret mad fra Indien og Pakistan

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

Det indisk/pakistanske køkken er fantastisk at rejse rundt i. Krydderierne som bruges i dette køkken er smagfulde og intense og helt anderledes, end hvad man bruger i typiske europæiske køkkener. De forførende dufte som skabes, når man tilbereder maden, lader naturligt op til indtagelsen af måltiderne, som giver helt nye og anderledes oplevelser, end dem vi kender fra det danske køkken. Dette køkken bruger krydderier som kardemomme, spidskommen, koriander, granatæblekerner, muskatnød, gurkemeje, persille, m.m. og grønsager som chili, ingefær, tomater, løg, hvidløg m.m. På denne aften laver vi forskellige retter til både hverdag og fest, som kan være med til at peppe lidt op i det traditionelle danske køkken.

Medbring bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer.

Råvarer er inkluderet i kursusprisen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-02-2019, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr19-22154
Adresse Åby Skole
Åbyvej 80
8230 Åbyhøj
LokaleSkolekøkken
Holdtimer4,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Aarhus

Kursusdage

28-02-2019 Torsdag 17:00  -  20:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.