Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Anne-Mette Zacho
Ledige pladser

Alverdens mad - hold over tre gange

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

Alverdens mad er holdet hvor vi over tre gange rejser til tre forskellige lande. Vi prøver kræfter med en aften i Thaikøkkenet. Thai er meget anderledes end de europæiske køkkener og der bruges spændende og smagfulde ingredienser som købes i de asiatiske supermarkeder. Risnudler, holy basil, mini auberginer, pak choi m.m. er bare nogle af ingredienserne som kommer til at danne rammen om denne aften. Yderligere smutter vi en tur til Japan, hvor vi skal tilberede et par skønne ramen retter. Ramen er en japansk/kinesisk måde at spise suppe på. En skål ramen er virkelig lækker og indeholder mørt kød, nudler, hele grønsager og ofte også marinerede æg. Den spises med pinde og øse, hvilket er en oplevelse i sig selv.
Den sidste aften på rejsen kommer til at gå til skønne Marokko, hvor vi tilbereder et krydret festmåltid med f.eks. lam eller kylling, mandler, appelsiner og meget mere. Det marokkanske køkken er varmt og krydret. Maden er ofte ret simpel at tilberede, da alle ingredienser ofte blandes sammen og simrer færdigt i samme gryde.

Medbring bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer.

Råvareprisen på kr. 125,- pr. gang er inkluderet i kursusgebyret.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-02-2019, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr19-83105
Adresse Horsens Byskole
Fussingsvej 6
8700 Horsens
LokaleSkolekøkken
Holdtimer13,5
Antal mødegange3
AfdelingAOF Horsens-Hedensted

Kursusdage

27-02-2019 Onsdag 17:00  -  20:30
27-03-2019 Onsdag 17:00  -  20:30
24-04-2019 Onsdag 17:00  -  20:30

Faktaoplysning

Bemærk Medbring bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.