
Underviser
Jeg er en lykkelig madentusiast, som dagligt bruger adskillige timer i køkkenet - og jeg elsker det. Kvalitet, bæredygtighed og økologi er grundsten i min madlavning, og jeg springer absolut ikke over hvor gærdet er lavest. Kunstige konserveringsstoffer og e-numre er noget, som jeg sætter pris på IKKE er min mad - derfor leger jeg en del med konservering af råvarer efter gamle metoder, som saltning, røgning og henkogning. Jeg muntrer mig med mad fra Italien, Frankrig, Pakistan, Indien, Mexico, Texas, Danmark m.fl. og elsker de forskellige smagsindtryk man får, når man bruger lidt flere krydderier end blot salt og peber. På mine kurser sætter jeg en ære i at lære jer, hvor lækkert mad, som er lavet fra bunden, smager. Derfor vil I opleve selv at skulle lave f.eks. butterdej, mexicanske tortillas, majonæse og meget andet. Jeg håber at se dig på et af mine kurser og svarer naturligvis gerne på uddybende spørgsmål.
Alverdens mad - hold over tre gange
Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00
Alverdens mad er holdet hvor vi over tre gange rejser til tre forskellige lande. Vi prøver kræfter med en aften i Thaikøkkenet. Thai er meget anderledes end de europæiske køkkener og der bruges spændende og smagfulde ingredienser som købes i de asiatiske supermarkeder. Risnudler, holy basil, mini auberginer, pak choi m.m. er bare nogle af ingredienserne som kommer til at danne rammen om denne aften. Yderligere smutter vi en tur til Japan, hvor vi skal tilberede et par skønne ramen retter. Ramen er en japansk/kinesisk måde at spise suppe på. En skål ramen er virkelig lækker og indeholder mørt kød, nudler, hele grønsager og ofte også marinerede æg. Den spises med pinde og øse, hvilket er en oplevelse i sig selv.
Den sidste aften på rejsen kommer til at gå til skønne Marokko, hvor vi tilbereder et krydret festmåltid med f.eks. lam eller kylling, mandler, appelsiner og meget mere. Det marokkanske køkken er varmt og krydret. Maden er ofte ret simpel at tilberede, da alle ingredienser ofte blandes sammen og simrer færdigt i samme gryde.
Medbring bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer.
Råvareprisen på kr. 125,- pr. gang er inkluderet i kursusgebyret.
Priser og tilmelding
Kursusinformation
Start: 27-02-2019, kl. 17:00
Ugedag | Onsdag |
Holdnr | 19-83105 |
Adresse |
Horsens Byskole Fussingsvej 6 8700 Horsens |
Lokale | Skolekøkken |
Holdtimer | 13,5 |
Antal mødegange | 3 |
Afdeling | AOF Horsens-Hedensted |
Kursusdage
27-02-2019 | Onsdag | 17:00 | - | 20:30 |
27-03-2019 | Onsdag | 17:00 | - | 20:30 |
24-04-2019 | Onsdag | 17:00 | - | 20:30 |
Faktaoplysning
Bemærk | Medbring bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer. |
Tilføj til min kalender
Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.
Alternative kurser
Kursusnavn | Ugedag | Startdato | Underviser |
---|---|---|---|
Alverdens mad - hold over tre gange
Pris i DKK 980,00
|
Torsdag | 07-03-2019, kl. 17:00-20:30 AOF Aarhus | Anne-Mette Zacho |
Flere kurser
Madlavning (Søgeord: Alverdens mad - hold over tre gange)