Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Anne-Mette Zacho
Ledige pladser

Fransk

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

Hvor det italienske køkken er simpelt, dybt i smagen og med nogle få grundingredienser og forholdsvis simple opskrifter er det franske køkken ofte "finere" og en smule mere kompliceret.
Denne madrejse går en tur til Frankrig hvor der bruges ingredienser som smør, æbler, timian, vin, oliven, olivenolie, fjerkræ, oste, et væld af friske lokale grønsager og meget mere. Franskmændene er kendte i hele verden for deres bageri og delikate retter og denne aften er inden undtagelse for fantastisk mad. På denne aften vil vi tilberede en lækker treretters menu, bestående af en forret, en hovedret og en dessert, med nogle af de lækre råvarer som kan produceres i Frankrig.

Medbring bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer.

Råvareudgiften på kr. 125 er inkluderet i kursusgebyret.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-04-2019, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr19-83104
Adresse Horsens Byskole
Fussingsvej 6
8700 Horsens
LokaleSkolekøkken
Holdtimer4,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Horsens-Hedensted

Kursusdage

03-04-2019 Onsdag 17:00  -  20:30

Faktaoplysning

Bemærk Medbring bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.