Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Hans Bredahl
Ledige pladser

Festlige kager

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Store dele af den danske befolkning sidder klistret til skærmen, når "Den Store Bagedyst" sendes, og masser af mennesker spekulerer sikkert på, hvor svært eller let det er at lave de fantastiske kager, man ser i udsendelsen.

Kurset tager fat på en del af de konditordiscipliner, som man ser afsløret i Den Store Bagedyst. Vi skal lave en lille flødelagkage og pynte den med marcipan. Vi skal temperere chokolade, lave konfekt, arbejde med glasur og producerer et par lækre små tørkager, som kan pyntes med de figurer vi laver i marcipan, glasur eller chokolade.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-09-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr967527
Adresse Sjælsøskolen
Ravnsnæsvej 120
3460 Birkerød
LokaleSkolekøkken
Holdtimer7
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

07-09-2019 Lørdag 10:00  -  15:15

Faktaoplysning

Bemærk Pris inkl. materialeomkostninger 250 kr. Inkl. kager til at tage med hjem. Medbring kniv, viskestykker, fryseposer samt lidt frokost og drikkevarer. Du kan have glæde af at medbringe en røremaskine på dette kursus.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.