Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Agna Johannesen
Ledige pladser

Salatskåle (fisk/kød)

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Er du kødspiser, men vil du gerne spise mere grønt, er dette hold noget for dig. Vi laver uimodståelige lækre salatskåle som også indeholder kød, typisk laks eller kylling. Det, vi arbejder med er at skabe variation af smage, fx umami. Vi bygger skåle op med fx sorte ris, fritter af søde kartofler, friske krydderurter, porre, marinerede rødløg, sød, grøn tangsalat (den du kender fra sushi), estragondressing mm. Fyldt med sunde proteiner og fibre, der er gode for din fordøjelse.

Bliv klædt på til at lave salatskåle, der forebygger og slukker inflammation, og hvor du ved ingredienserne booster dit immunforsvar og vitalitet. Du vil blive sund og glad både indeni og udenpå.

Ingen gluten eller laktose.

Alle råvarer er økologiske og du kan få individuel rådgivning.

Råvarer på 200 kr. er inkluderet i prisen.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 12-05-2019, kl. 12:00

Ugedag Søndag
Holdnr191586
Adresse Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23/38210913
2000 Frederiksberg
LokaleKøkken
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

12-05-2019 Søndag 12:00  -  16:35

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.