Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Agna Johannesen
Ledige pladser

Vegetar bowl

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Lær at lave smagfulde og mættende salatskåle. Bowls eller salatskåle er en sammensætning af det bedste af det bedste inden for "den grønne verden", hvor man bygger en skål op med virkelig delikater råvarer. Fx sorte ris, fritter af søde kartofler, råmarinerede rødløg, tomatsalsa, syltet ingefær, stegte svampe, sprøde spinatblade, guacamole, estragondressing og lyse/sorte sesam. Alt sammen bliver flot anrettet i en skål. Rig på fordøjelsesvenlige fibre, antioxidanter, vitaminer og mineraler og antiinflammatorisk.

Bliv klædt på til at lave vegetar bowls, der forebygger og slukker inflammation, og hvor du ved ingredienserne booster dit immunforsvar og vitalitet. Du vil blive sund og glad både indeni og udenpå. Ingen gluten eller laktose.

Alle råvarer er økologiske og du kan få individuel rådgivning.

Råvarer er inkluderet i prisen.
.

Råvarer på 200 kr. er inkluderet i prisen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-04-2019, kl. 12:00

Ugedag Lørdag
Holdnr191584
Adresse Skolen på La Cours Vej
La Cours Vej 2
2000 Frederiksberg
LokaleKøkken
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

27-04-2019 Lørdag 12:00  -  16:35

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.