Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Risa Yasui Hammen
Ledige pladser

Sushi for let øvede

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Du ved allerede, hvordan man laver basen, men vil lære mere. Vi lærer forskellig tilberedning af råvarer, som bliver brugt til at lave nigiri og maki, gunkan maki og inari. Vi arbejder med store rejer, fiskerogn, otte-armet blæksprutte, tofulommer, syltet fisk, tang, ris og andre specialiteter.

Medbring: Lang skarp kniv (ikke urtekniv), skærebræt, to viskestykker, klude, madfilm, en plastbøtte samt spisepinde, lille soyaskål og vinglas.

Luksusråvarer 210,- kr. er inkluderet i prisen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-06-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr191661
Adresse Skottegårdsskolen
Saltværksvej 65
2770 Kastrup
LokaleKøkken, indgang E
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

01-06-2019 Lørdag 10:00  -  15:30

Faktaoplysning

Niveau Let øvede
Bemærk Medbring: Lang skarp kniv (ikke urtekniv), skærebræt, 2 viskestykker, klude, madfilm, en plastbøtte samt spisepinde, lille soyaskål og vinglas. Luksusråvarer 210,- kr. er inkluderet i prisen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.