Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Jette Braun
Ledige pladser

Tunesisk hækling for let øvede

Ved spørgsmål ring til 43 69 10 75

Efter at have været en glemt teknik i mange år, er der nu kommet meget fokus på tunesisk hækling eller som det også hedder på dansk, hakning.

Boligtekstiler udført i tunesisk hækling med geometriske figurer er meget oppe i tiden. Har du lyst til at lære grundprincipperne i tunesisk hækling så du selv kan lave dine puder, er dette kursus noget for dig.

Med tunesisk hækling opnås strukturer, der minder meget om vævning eller strikning.

På kurset stifter du bekendtskab med de mest basale teknikker som ret- og vrangmasker, at hækle frem og tilbage og kombinationer med disse. Bliver der tid, kan vi afprøve flerfarveteknik.

Der vil være materialeudgifter på mellem 60 og 80 kr. der dækker en hakkenål nr. 3 eller 4 og uldgarn til prøver. Desuden dækker udgiften også et mindre kompendium. Materialeudgiften betales direkte til underviser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-03-2020, kl. 09:30

Ugedag Søndag
Holdnr196372
Adresse Greve Borgerhus
Greveager 9
2670 Greve
LokaleLokale 17
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Greve og AOF Solrød

Kursusdage

22-03-2020 Søndag 09:30  -  15:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.