Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Ninette Hartwich
Venteliste

Formgivning af strik v/Ninette Hartwich

Ved spørgsmål ring til 59 43 85 58

Bliv lidt klogere på formgivning af strik.

Med udgangspunkt i tilblivelsen af sin seneste bog Klædestykker fortæller Ninette først om sit arbejde med strikdesign, og det fokus hun holder på, at strik kan klæde alle kropstyper og størrelser.

Du vil høre om de overvejelser du selv kan gøre dig, om hvordan man forholder sig til egen krop og modificerer og tilretter opskrifter så de passer til ens kropstype.

En god måde at formgive sit strik på er med vendestrik, hvor man arbejder med forkortede pinde, så efter oplægget giver vi os i kast med garn og pinde.

Vendestrik er rigtig godt til detaljer som brystindsnit, forhøjet nakke, skrånende skuldre mm, så det skal vi lave prøver på.

Arbejdspapirer/kompendium med beskrivelse af teknikkerne udleveres.

Medbring garnrester i uld/uldblandinger svarende til p 3,5-4 mm, og tilhørende strikkepinde. De helt tynde garner er ikke så egnede at strikke prøver i, da vi gerne vil kunne se alle detaljer i det strikkede.

Prisen er inkl. entre.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-11-2019, kl. 13:00

Ugedag Lørdag
HoldnrS19-02
Adresse Holbæk Seminarium
Seminarieparken 2
4300 Holbæk
LokaleLokale
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Holbæk Kultur & Fritid

Kursusdage

02-11-2019 Lørdag 13:00  -  16:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.