Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Nanna Takatomi
Venteliste

Akvarellen går Agurk - Weekend

Ved spørgsmål ring til 62 21 73 73

En inspirerende weekend for begyndere og øvede med masser af muligheder for at afprøve teknikker og eksperimentere. Vi vil veksle mellem faste opgaver, f.eks. opstillinger og mixed media, og undervisning med tid til at eksperimentere og afprøve nye idéer. Akvarellen kombineres fint med mange andre materialer- pasteller, tusch, farveblyanter osv. Medbring egne materialer eller lån nye, spændende på kurset.

Vi er 2 undervisere og vil variere mellem at fortælle og demonstrere. Der er mulighed for individuelle råd omkring materialer og teknikker. Kurset er derfor velegnet for alle uanset kendskab til akvarel. Kurset er baseret på, at alle har egne materialer med. Der er også mulighed for at købe nogle materialer på kurset. Der vil være en mindre fællespris for kaffe, brød og enkelte øveark/fællesmaterialer. For spørgsmål kontakt karinbagge@outlook.dk

Underviserne er Karin Bagge Jørgensen og Nanna Takatomi

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-03-2019, kl. 09:30

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr191504
Adresse Sydfyns Kunstskole
Nannasvej 24
5700 Svendborg
LokaleMalersal
Holdtimer14
Antal mødegange2
AfdelingAOF Center Fyn

Kursusdage

23-03-2019 Lørdag 09:30  -  16:00
24-03-2019 Søndag 09:30  -  16:00

Faktaoplysning

Niveau Begyndere/let øvede

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.