Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Betina Elise Vedsted Christensen
Få ledige pladser

Læder og skindkursus

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Kender du det, at have en ynglings kjole, nederdel, bukser eller jakke i skind som du bare ikke nænner at smide ud. Eller have et mindre eller større lager af skind og læder du bare må eje, fordi du er fan af det materiale. MEN du er i tvivl om hvad du skal gøre med det.
På dette kursus får du inspiration til at rekonstruerer dine aflagte, eller købt i genbrugen, ynglings skindbeklædning, til et nyt og æstetisk look. Tænk bæredygtigt, og lad os inspireres af hinanden, og få sy-tips til at sy i skind, læder og pels.
Det kan også være du drømmer om at komme i gang med at sy i kernelæder, lave små tasker, punge, urremme, nøgleringe og meget meget mere.
Om det er retro inspireret, eller lidt mere kompliceret sammensatte kernelæder skindprojekter, eller helt alm. "lette” små projekter, er helt op til dig. Alle er velkommen! Medbring:
Aflagt skindtøj, skindrester, pels og andet fra gemmerne. Medbring kernelæder eller andet du vil anvende og materialer dertil.
Alm. Sy-grej (sytråd, knappenåle, opsprætter, tegnegrej, spole til en Pfaff osv. osv.) alle de småting du bruger til at sy med i dit eget hjem også.
Hvis du har redskaber til at arbejde i skind med, må du meget gerne tage det med. Ellers har jeg redskaber nok til at låne ud af.
Stof og indlægsmaterialer (her anbefaler jeg vlieseline til skind, spørg ved din forhandler) , lynlåse, knapper, alle de materialer du skal bruge, eller forestiller dig at bruge .
Hvis du har, eller vil i gang med et helt særligt mønster, medbring dette i så fald. Ellers har jeg mønstre til tasker, punge, handsker mm. Samt til beklædning.
Symaskiner, overlocker, presseanlæg, linealer, sakse forefindes på skolen.
Beregn en materialepris på tråd, papir, lån af fedtpende, farve til indfarvning af læder mm. med en start pris på 50 kr. Hvis der bruges yderligere materialer, beregner vi prisen ved afslutning af kurset.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-10-2019, kl. 13:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr19-5233
Adresse AOF Frydendal
Mylius Erichsens Vej 1
9210 Aalborg SØ
Lokale
Holdtimer20
Antal mødegange3
AfdelingAOF Nordjylland

Kursusdage

26-10-2019 Lørdag 13:00  -  16:57
27-10-2019 Søndag 09:00  -  16:20
09-11-2019 Lørdag 09:00  -  15:42

Faktaoplysning

Bemærk Medbring: Aflagt skindtøj, skindrester, pels og andet fra gemmerne. Medbring kernelæder eller andet du vil anvende og materialer dertil. Alm. Sy-grej (sytråd, knappenåle, opsprætter, tegnegrej, spole til en Pfaff osv. osv.) alle de småting du bruger til at sy med i dit eget hjem også. Hvis du har redskaber til at arbejde i skind med, må du meget gerne tage det med. Ellers har jeg redskaber nok til at låne ud af. Stof og indlægsmaterialer (her anbefaler jeg vlieseline til skind, spørg ved din forhandler) , lynlåse, knapper, alle de materialer du skal bruge, eller forestiller dig at bruge . Hvis du har, eller vil i gang med et helt særligt mønster, medbring dette i så fald. Ellers har jeg mønstre til tasker, punge, handsker mm. Samt til beklædning. Symaskiner, overlocker, presseanlæg, linealer, sakse forefindes på skolen. Beregn en materialepris på tråd, papir, lån af fedtpende, farve til indfarvning af læder mm. med en start pris på 50 kr. Hvis der bruges yderligere materialer, beregner vi prisen ved afslutning af kurset.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.