Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Marie Louise Eriksen
Ledige pladser

Abstrakt maleri 1 for begyndere - weekend

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Lær de 3 vigtigste elementer for at få dit abstrakte maleri til at lykkes. Vi starter med simple øvelser på papir og maler derefter med akryl på lærred. Undervisningen er tilrettelagt trin-for-trin så alle kan følge med. Der bliver fokus på at turde give slip dine rutiner og på at turde prøve noget nyt i dit maleri. Slip kreativiteten løs, leg med og lær undervejs.
Forkæl dig selv med et spændende kursus, hvor du ud over at få unik malerkunst med hjem også får masser af inspiration. Deltagere medbringer selv malegrej, se AOF's hjemmeside for mere information eller ring til underviser på 29892632 for liste over materialer.Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-11-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr813-0194
Adresse Sæby skole
Brolæggervej 1
9300 Sæby
LokaleBilledkunst
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordjylland

Kursusdage

07-11-2020 Lørdag 10:00  -  15:30

Faktaoplysning

Bemærk Liste over materialer: akrylmaling, pensler (blanding af store og små), lærred (gerne 2-4 stk), skuresvampe, små yoghurtbægere eller lign. printerpapir og blyant til skitser og notater. Andre materialer spartler, spartelmasse, tandbørste, sand, Acrylic Mediums, Gesso m.m. Du kan også medbringe sider fra gamle leksikon, ordbøger o.lign. Evt en hårtører til at fremskynde tørreprocessen. Latex engangshansker er også en god ide. Husk praktisk tøj eller forklæde, samt frokost. Der vil være mulighed for at købe ekstra materialer på kurset, disse afregnes direkte med underviseren.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.