Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Marie Louise Eriksen
Ledige pladser

Abstrakt maleri 2 for øvede - weekend

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Dette kursus er for dig som har været på kurset ”Abstrakt maleri 1” eller som er øvet i abstrakt maleri og ønsker at udvikle dit personlige udtryk. Vi starter øvelser på papir og maler derefter med akryl på lærred. Der bliver fokus på at turde give slip dine rutiner og på at turde prøve noget nyt i dit maleri. Undervisningen er tilrettelagt trin-for-trin og der er tid til personlig sparring med underviseren gennem hele dagen. Slip kreativiteten løs, leg med og lær undervejs.
Forkæl dig selv med et spændende kursus, hvor du ud over at få unik malerkunst med hjem også får masser af inspiration. Deltagere medbringer selv malegrej, se AOF's hjemmeside for mere information eller ring til underviser på 29892632 for liste over materialer.Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-11-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr813-0190
Adresse Sæby skole
Brolæggervej 1
9300 Sæby
LokaleBilledkunst
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordjylland

Kursusdage

21-11-2020 Lørdag 10:00  -  15:30

Faktaoplysning

Bemærk Liste over materialer: akrylmaling (hvid, sort og de farver du godt kan lide). Pensler (blanding af store og små), lærred (gerne 2-4 stk størrelse A3 eller 40x40), skuresvampe, spartler eller lign. printerpapir og blyant til skitser og notater. Du kan også medbringe kul, akryltusser (for eksempel mærket Posca). Husk praktisk tøj eller forklæde, samt frokost. Der vil være mulighed for at købe ekstra materialer på kurset, disse afregnes direkte med underviseren.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.