Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Marie Louise Eriksen
Ledige pladser

Farvelære m. akrylmaling - weekend

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01Pådette kursus lærer vi at forstå mere om farver og hvordan vi selv kan blandedem. Vi laver vores egen farvecirkel ud fra grundfarverne og hører om hvordanman undgår at blande ”mudder” og hvorfor det sker. Undervisningen ertilrettelagt trin-for-trin så alle kan følge med og dagen bliver en blanding afgrundlæggende farveteori og praktiske øvelser. Farvelære kan virke indviklet,men vi gør let forståeligt og interessant. Få også svar på hvad f.eks.kontrastfarver og valør betyder og hvordan kan vi bruge dem i vores maleri.


Materialeudgift100,00 kr. som afregnes med underviser. Deltagere medbringer selv malegrej, seAOF's hjemmeside for mere information eller ring til underviser på 29892632 forliste over materialer. Max 10 deltagere.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-11-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr813-0088
Adresse Sæby skole
Brolæggervej 1
9300 Sæby
LokaleBilledkunst
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordjylland

Kursusdage

02-11-2019 Lørdag 10:00  -  15:30

Faktaoplysning

Bemærk Listeover materialer: akrylmaling, pensler, papir til notater, blyanter til skitserog notater. Husk praktisk tøj eller forklæde, samt frokost.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.