Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Uddannelse Jeg er uddannet billedkunstner fra Goldsmiths College of Fine Art i London i perioden 1997-2000, og på Det Jyske Kunstakademi i Århus fra 1995 til 1997. Herudover har jeg fra 1992-95 modtaget undervisning på Århus Kunstskole og på Grafisk skole. Andre faglige kvalifikationer Som udøvende billedkunstner har jeg medvirket på utallige udstillinger i både Danmark og i udlandet - fra Charlottenborgs Forårsudstilling til Museo de los Artes i Mexico, og er repræsenteret på Bonn Kunstmuseum samt medlem af Kunstnersamfundet. Jeg har arrangeret udstillinger på kunstnerdrevne udstillingssteder, arbejdet som kunstkonsulent, lavet forside for Gyldendal til en bog om digtlæsning, været censor på Kunstbygningen i Århus, og arbejder i det hele taget med mange forskellige facetter af billedkunsten. Undervisningserfaring Jeg har siden 2001 undervist voksne i billedkunst, og har b.la arbejdet som lektor på Goldsmiths College of Fine Art i London, på Kunsthøjskolen på Ærø, FOF, AOF, Billedskolen i Herning, Det Frie Gymnasium m. fl. Jeg har en åben, inddragende og dialogisk tilgang, med fokus på den enkelte deltagers forudsætninger, interesseområde og ambitioner. Jeg vekselvirker mellem inspirationsoplæg og indføring i forskellige måder at gå til værket på - både kunsthistorisk og samtidskunstnerisk, og indføring i forskellige materialer og teknikker, for ultimativt at bringe hver deltager frem mod sit helt eget udtryk. Tlf: mobil: 27411196 E-mail: mai_rangstrup@hotmail.com Hjemmeside: http://www.rangstrup.co.uk

Læs mere

Maibritt Rangstrup
Få ledige pladser

Malelørdag for børn (6-12 år) og voksne

Ved spørgsmål ring til 36 39 00 00

Kreativ malelørdag for børn og voksne.
Kom og mal sammen med dit barn eller barnebarn i hyggeligt samvær med andre. Vi vil arbejde med farver og vil blive gode til at blande forskellige nuancer og undersøge farvernes sprog ud fra emnet: Sol, måne og stjerner. Så er I til solopgang, stjernehimler, planeter og stjerner er der mulighed for at lave de fineste malerier på maledagen. Der er også altid mulighed for at dyrke et selvvalgt emne.
Medbring akrylmaling, pensler og lærred på ramme, og også gerne egen frokost og drikkelse.
Prisen gælder for 1 voksne + 1 barn, oplys barnets navn og alder ved tilmelding.
Underviser: Akademiuddannet billedkunstner Maibritt Rangstrup

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-10-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr19-9815
Adresse AOF Hvidovre
Hvidovrevej 438
2650 Hvidovre
LokaleLok. 200 - 2.sal
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Hvidovre

Kursusdage

26-10-2019 Lørdag 10:00  -  14:35

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.