Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Natalia Quattromani
Ledige pladser

Abstrakt- Figurativ maleri

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Der vil arbejders med komposition, farvefladen og med de vigtigeste kontraster: kold-varm, lys-mørk, stor-lille, komplimenter, pastose-transparante. Træningen består i at se krops proportioner for derefter at transformere dem til ens eget udtryk og skabe en harmonisk forbindelse mellem de figurative elementer og den abstrakte omgivelse i maleriet. Der vil arbejdes på alle niveauer, for individuel vejledning er en fordel af forløbet.Vi kommer til at bruge mange forskellige hjælpemidler som private fotografier, avisfotos, fundne motiver eller egne skitser. Træningen består i at se proportioner for derefter at transformere dem til ens eget udtryk og skabe en harmonisk forbindelse mellem de figurative elementer og den abstrakte omgivelse i maleriet. Ittens Farvelære vil danne basis for fællesøvelser i, hvordan farver blandes, påvirker og dermed skaber hinanden.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-05-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr19-5126
Adresse AOF, Boulevarden 34
Boulevarden 34
9000 Aalborg
LokaleGennem porten/1.sal
Holdtimer12
Antal mødegange2
AfdelingAOF Nordjylland

Kursusdage

25-05-2019 Lørdag 10:00  -  15:30
26-05-2019 Søndag 10:00  -  15:30

Faktaoplysning

Bemærk Materialerne: pensler, spartel, farver (sort, hvid, gul, blå, rød), en maleplade eller opspændt lærred, palet, glas til vand, papir og blyant til skitser og eventuelle notater.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.