Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Gitte Thielst
Venteliste

Weekend Workshop -Akrylmaling

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Kom og få inspiration, ideer til dit maleri og få mulighed for at eksperimentere med forskellige teknikker og materialer. Kurset er for begyndere og øvede med lyst til at lære nyt og arbejde med opbygning af maleriet med lag på lag teknikkerne og prøve forskellige muligheder af!
Vi arbejder grundigt med bunden, da den er vigtig for et godt resultat. Jeg medbringer modelling paste, sjovt papir, silkepapir, tyl, limlak, posca-tusser, stencils m.m. Jeg vil løbende komme med korte oplæg om teknik og inspiration, hvor jeg viser, hvordan du kan bygge din bund op og få et spændende resultat.
Du vil også blive introduceret til farvelære, og hvordan du bruger farvecirklen - samt hvilke materialer, du med fordel kan anvende.

Vi eksperimenterer med mange forskellige teknikker som lag på lag, ridseteknik, skabeloner, malertape og forskelligt værktøj. Du bestemmer selv, om du vil male abstrakt eller figurativt.
Medbring 2-3 lærreder i størrelsen 50 x 60 eller større - dog max 80 x 100 cm - og gerne et par mindre på 30 x 30 cm. Medbring flere forskellige pensler fra str. 6 - 16 med afrundede kant, svampe, klude og skål til vand, akrylmaling, skabeloner/stencils og andet spændende materiale, som du vil bruge på dit maleri samt plastik til at dække bordet af med. Har du et staffeli - så medbring gerne det.
Der udsendes, inden start, et skema over forløbet på de 10 mandage!

Se mere på min webside: www.gittethielst.dk
Der afregnes 50 kr. direkte med underviseren for brug af forskellige materialer.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 16-03-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr192003
Adresse Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup
LokaleLokale 4
Holdtimer12
Antal mødegange2
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

16-03-2019 Lørdag 10:00  -  15:30
17-03-2019 Søndag 10:00  -  15:30

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.