Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Isabella Mona Kjeldsen
Venteliste

Hækling for begyndere

Ved spørgsmål ring til 92 90 10 80

Max. 9 deltager
Holdet er for dig, der er helt ny indenfor hækling eller for dig som har et lille kendskab, og måske endda har kastet sig ud i sit første begynderprojekt, men som gerne vil lære mere. I kommer på holdet til at lære alle de basale masker, herunder hækling i ring/spiral. Holdet vil dog også indeholde flere udfordrende teknikker, bl.a. i form af farveskift og mønstre. På holdet vil i herudover lære, hvordan man læser og følger en opskrift og hvilke vendinger/termer der normalt bruges indenfor hækling. Jeg håber på, at i vil bidrage med ideer til, hvad vi kan hækle, men jeg har selvfølgelig en masse forslag og gode ideer til begynderopskrifter. Vi kan hækle alt fra grydelapper og karklude til strandnet og tasker til flagranker og bamser - kun fantasien sætter grænser. Jeg glæder mig til at bruge tid på at fordybe mig i hækling sammen med jer!
Jeg regner med, at du som minimum selv køber en rulle garn og en nål der passer til (genbrugsbutikker kan være et rigtigt godt sted at se efter billige hæklenåle). Som startsæt kan jeg anbefale en rulle relativt tykt garn (som ikke trevler for meget), eksempelvis bomuld 8/8 og dertilhørende nål (se på garnnøglet), ofte vil en nål 3,5 eller 4 være at foretrække. Vi snakker undervejs om garn-anbefalinger og nål-størrelser ift. de projekter, i ønsker at starte på. Materialerne behøver ikke at koste det helt store. Normalt kan man lave et par grydelapper eller lignende for under 50 kr.
Jeg sørger for, at der på holdet er en smule sødt og varmt at spise/drikke. Jeg tager herudover en masse inspiration med, bl.a. forskelligt garn, hæklenåle, hæklebøger og egne hækleprojekter, så man kan lade sig inspirere.
Jeg glæder mig til at møde jer!


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-10-2020, kl. 10:30

Ugedag Søndag
Holdnr202415-1
Adresse Medborgerhuset Danasvej
Danasvej 30 B
1910 Frederiksberg C
LokaleLokale 1
Holdtimer8
Antal mødegange2
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

11-10-2020 Søndag 10:30  -  14:00
01-11-2020 Søndag 10:30  -  14:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Hækling for begyndere

Ledige pladser
Pris i DKK 595,00
Torsdag 22-10-2020, kl. 18:00-20:50 AOF Randers Britt Thomsen