Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Kristine Koch
Ledige pladser

Bullet Journal - Workshop

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Bullet journal er din nye kalender, dagbog, notesbog og to-do liste samlet i en. Det eneste du behøver er en tom notesbog og en kuglepen

Du får en grundig gennemgang af det originale bullet journal system, sådan som skaberen Ryder Carroll har sat det op. Erfaringen viser, at jo mere du kender til den originale bullet journal, jo nemmere er det for dig at gøre systemet til dit eget. Vi gennemgår en trin for trin guide til opsætning af logs i din bullet journal, hvorefter du får tid til at gå i gang med at tegne ind.
Du får gode råd og individuel sparring undervejs, og der er rig mulighed for at stille spørgsmål, så du er klar til at tage din bullet journal i brug, når du kommer hjem. Du får også en introduktion til "trackers" og der rundes af med fem populære bullet journal lister, der er nemme at sætte op.
Workshoppen afholdes af Kristine Koch, der som selvstændig har været bullet journalist i flere år.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 16-03-2019, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr191363
Adresse Tårnby Skole
Sneserevej 10
2770 Kastrup
Lokale01, stuen
Holdtimer6,47
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

16-03-2019 Lørdag 11:00  -  16:55

Faktaoplysning

Niveau Begyndere
Bemærk Medbring notesbog og skriveredskaber.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.