Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Alexandar Hjorth
Ledige pladser

Fotokursus - spejlreflekskamera

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

6 timers kursus, der henvender sig til alle, som har et digitalt spejlreflekskamera, og som ønsker at udforske flere af kameraets muligheder.
Det vil blive gennemgået, hvordan blænde, lukkertid og ISO fungerer sammen, og hvornår man med fordel kan bruge de manuelle eller semiautomatiske programmer.
Mange begreber og funktioner såsom hvidbalance, RAW/JPG, fokuspunkter, eksponeringskompensation, kelvin, farvemætning mv. vil blive gennemgået.
Ligeledes vil typiske 'problemer' som eksempelvis fotografering ved dårlige lysforhold, blive gennemgået samt 'problemer', hvor sneen bliver blå eller personerne i billedet bliver gule.
Medbring kamera og manual (samt et batteri som er fuldt opladet), og vi øver, hvordan kameraet kan indstilles. Tag tøj med, som passer til vejret - det kan være, at vi tester den nye viden udendørs. Efter dette kursus vil du have mange flere muligheder for at tage nogle interessante billeder, som kan deles med venner og bekendte.

Du skal medbringe kamera og manual (opladet batteri) eller din SmartPhone.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 24-03-2019, kl. 10:00

Ugedag Søndag
Holdnr192027
Adresse Glostrup Fritidscenter
Christiansvej 2
2600 Glostrup
LokaleMødelokale 3
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

24-03-2019 Søndag 10:00  -  15:30

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.