Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Forskellige Lærer
Ledige pladser

Økologisk blomsterdyrkning

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Vi elsker blomster og har nok til alle tider gjort det. Men de blomster, som vi kan købe i dag, dyrkes ofte i energikrævende drivhuse, med pesticider og kunstgødning, og transporteres over store afstande til butikker og blomsterhandlere. Hvordan kan vi kombinere behovet for smukke blomster med beslutningen om at leve bæredygtigt og økologisk? Løsningen er ikke at lade være, men at finde nye veje!
På denne workshop vil du få ideer og viden til, hvordan du i din egen have kan dyrke økologiske blomster eller på ture langs vejkanter og i naturen kan finde grene, blade og blomster til dine egne buketter. Konventionelt dyrkede drivhusblomster og grønt, møder aldrig vind, vejr, bier, eller sommerfugle. Når man skal arbejde med det man lige har og finder, kræver det noget andet. Derfor vil du også, udover at få viden om dyrkning af blomster, få mulighed for at kreere en buket af årstidens blomster og grønt. Tag gerne selv alle de blomster, grene og blade med, som du kan finde i din have, i grøftekanten og i naturen. Der vil også være mulighed for at købe materiale til din buket - beregn ca. 50-100 kr. til materialer. Medbring gerne en havesaks.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 24-05-2019, kl. 16:00

Ugedag Fredag
Holdnr19-0633
Adresse Box Town
C.A.Olesens Gade 1
9000 Aalborg
LokaleForedrag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordjylland

Kursusdage

24-05-2019 Fredag 16:00  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk beregn ca. 50-100 kr. til materialer. Medbring gerne en havesaks.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.