Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Søren Bramsted
Ledige pladser

Erotisk Novelleskrivning

Ved spørgsmål ring til 24 85 57 04

Erotisk novelleskrivning

At skrive er et værktøj til større erkendelse.
Når man skriver, når man nedfælder sit jeg eller de billeder der viser sig inde i hovedet, så folder de sig ud. Og det bedste der kan ske er når det der skrives pludselig giver en ny mening, som ikke var til stede før, men som opstår mellem "forfatteren" og det materiale der folder sig ud. At der så at sige fødes en ny erkendelse, en ny virkelighed, eller at der opstår et nyt spørgsmål som skal besvares af "forfatteren", som i dette tilfælde er dig.

Det kan være i form af en novelle, et dagbogsnotat eller noget helt andet. Målet er ikke at du, når weekenden er forbi, skal sidde med et færdigt produkt, men at du skal åbne op for dine erfaringer. Dine fantasier. At du skal fordybe dig og skrive og se hvad det fører med sig. Det handler ikke om at ramme et vist niveau, men om at åbne døren til det erotiske univers, gennem skrivningen.

At skrive handler om at give sig hen, fredfyldt som i en meditation.

Søren har udgivet to bøger, og skriver i øjeblikket på sin tredie bog. I januar 2019 fik han publiceret en erotisk novelle i novellesamlingen "Begærets sider" og han har tidligere undervist i erotisk skrivning hos sexolog Joan Ørting.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-10-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr537-1902
Adresse Frivilligcentret
Søndre Boulevard 82 a
4930 Maribo
LokaleMødelokale
Holdtimer14
Antal mødegange2
AfdelingAOF Lolland

Kursusdage

26-10-2019 Lørdag 10:00  -  16:00
27-10-2019 Søndag 10:00  -  16:00

Faktaoplysning

Bemærk Skriveværksted

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.