Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Signe Redvard Frandsen
Ledige pladser

Skriveworkshop: Få gang i fiktionen!

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Er du glad for at sætte ord sammen, men kunne du godt bruge nogle fifs og tricks til simpelthen at komme i gang? Nogle redskaber til at kickstarte kreativiteten og nogle idéer til, hvordan du gør skriveprocessen overskuelig for dig selv? Skriver du de tre første linjer - og går så i stå? Så er denne workshop noget for dig.

Vi skal udforske, hvordan man griber det an, når man vil skrive fiktionstekster. Vi vil arbejde med små, korte fiktionstekster, men redskaberne vil du kunne bruge også, hvis du går og pulser med en længere fortælling eller vil skrive lyrik. Vi laver forskellige øvelser til at sparke inspirationen i gang, både i starten og undervejs i processen og afprøver også nogle kneb til at komme uden om skriveblokering og præstationsangst - angsten for det tomme papir!

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-11-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr34831
Adresse AOF Rødovre
Højnæsvej 63, 1. sal
2610 Rødovre
LokaleSocialdemok, 24p
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

23-11-2019 Lørdag 10:00  -  14:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.