Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Jeppe Zabel
Ledige pladser

Kunstfotografi - weekend

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Lær at finde et godt motiv og forvandle det til et spændende fotografi. Lær dit kamera at kende, så du kan arbejde med lukkertid og at justere lysforhold. Vi arbejder udelukkende med digitalt fotografi. På kurset arbejder du kreativt med fotografisk udtryk og formidling. Vi kommer bredt omkring de fotografiske emner som natur, lys, mennesker, opstillede billeder mm. Undervisningen varierer mellem oplæg, gruppearbejde og meget tid til foto-ture, hvor du skal ud og tage billeder og løse en bestemt fotografisk opgave. Efterfølgende analyserer vi billederne og taler om opgaveløsningen og alternative løsninger. Vi vil søge inspiration fra andre kunstfotografer og analysere deres værker.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-10-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr997011
Adresse Høje Gladsaxe 71 -
Gyngemosevej 7
2860 Søborg
LokaleUv.lok. 3, 1.sal
Holdtimer14
Antal mødegange2
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

26-10-2019 Lørdag 10:00  -  16:25
27-10-2019 Søndag 10:00  -  16:25

Faktaoplysning

Niveau Begyndere
Bemærk Medbring dit kamera, en bærbar computer samt en kortlæser, så du kan overføre fotografier fra dit kamera til din computer samt madpakke og drikkevarer.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.