Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Tom Fangel
Ledige pladser

Bliv bedre til at fotografere

Ved spørgsmål ring til 86 43 00 00

Bliv bedre til at fotografere

Et kursus, der handler om at blive bedre til at se billedet, inden du tager det.

Kurset kræver ingen tekniske forudsætninger, bortset fra din lyst til at arbejde med foto og udvikle dit fotografiske ”boldøje”. Det er ikke blot en forredragsrække men er baseret på praktik og diskussioner af billeder

Det handler om, at du får mere ud af dit kamera og bliver bedre til at tage billeder, hvad enten du bruger smartphone eller mere avanceret udstyr.

På kurset skal vi se lidt på andres billeder, men mest diskutere vores egne, som vi optager på små workshops og som hjemmeopgaver. Der vil forud for opgaverne være oplæg til inspiration og diskussion.

Vi arbejder med komposition, herunder perspektiv, modsætninger, strukturer, lys og farver, beskæring, mv. i forskellige fotografiske genrer.

I det omfang, det er relevant og ønsket, vil fototekniske emner blive inddraget og forklaret. Det vil altså være teknik, der er relevant for vores billeder og ikke for teknikkens egen skyld.

Underviser: Fotograf Tom Fangel.

Han har tidligere været ansat som underviser på Fotograffagets Fagskole, Den Europæiske Filmhøjskole og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-03-2019, kl. 19:00

Ugedag
Holdnr9927
Adresse Østervangskolen
Hammelvej 9
8370 Hadsten
LokaleB2
Holdtimer10
Antal mødegange5
AfdelingAOF Favrskov

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser