Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Ib Hansen
Ledige pladser

Bedsteforældre og børnebørn - Natur, hygge og leg ved Store Økssø

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Prisen er for 1 voksen og 1 barn. Tag med i skoven, hvor vi bruger vores sanser og hvor bedsteforældre og børnebørn udfordrer hinanden.
Der vil ikke være en masse formidling, men til gengæld kommer sanserne i spil – duften fra udsprungne blomster i skovbunden, fuglenes fløjt, vindens tag i bladene, smagen af naturens produkter, værdien af følesansen, når man ikke kan se, kroppens evne til at balancere på en træstamme m.m. Det er herligt at være i pagt med naturen og føle, at man er i den og ikke kun betragter og hører om den.
Vi bevæger os rundt om Store Økssø, og laver urtesuppe og pandekager på grill. I skoven laver vi nogle naturlege og små konkurrencer. Turen slutter kl. 14.00 ved shelterpladsen bag ved Mosskov Pavillonen, (er den optaget – alternativt ved pavilionen mellem P-pladsen og søen), hvor vi uddeler lidt præmier og drikker en kop kakao/kaffe med lidt sødt inspireret af skovens frugter.
Vi mødes ved legepladsen foran Mosskov Pavillonen
Husk drikkedunk, en lille madpakke og beklædning, der passer til vejret.
Forplejningsgebyr kr. 50,- pr. person opkræves på turen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 16-05-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr840-0115
Adresse Mosskov Pavillonen
Møldrupvej 34
9520 Skørping
Lokalev/ Legepladsen
Holdtimer4,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordjylland

Kursusdage

16-05-2020 Lørdag 10:00  -  14:00

Faktaoplysning

Bemærk Vi mødes ved legepladsen foran Mosskov Pavillonen Husk drikkedunk, en lille madpakke og beklædning, der passer til vejret. Forplejningsgebyr kr. 50,- pr. person opkræves på turen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser