Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Ib Hansen
Ledige pladser

Fototur til kilderne i Rold Skov

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Rold Skov repræsenterer nogle af Danmarks største kilder. Du vil få en oplevelse af både sumpkilder, springkilder samt strømkilder. Tag dit kamera med og få nogle flotte billeder af de forskellige kilder samt et godt naturportræt af familien, dig selv eller dine børn. Medbring gerne eget fotoudstyr – jeg vil også medbringe mit, så der vil være mulighed for at bestille billeder.
Turen tager udgangspunkt fra Skillingbro Naturskole, Røde Møllevej 18, Gravlev – bag Thingbæk Kalkminer.
Vi mødes kl. 9.00 og vandrer af sted på den ca. 8 km. lange rute. Undervejs vil der blive serveret et glas rødvin/hvidvin samt kildevand. Medbring gerne en lille madpakke.
Vi forventer at være tilbage på Skillingbro Naturskole senest kl. 13.30, hvor der vil blive serveret lidt økologiske specialiteter. Jeg vi slutte af med at fortælle lidt om fotos i naturen samt vise en lille udstilling om naturfotos fra området.


Forplejningsgebyr (Vin, økologiske specialiteter, kildesaft, kaffe/the kr. 75,- /børn kr. 50,- pr. person opkræves på turen.Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-05-2020, kl. 09:00

Ugedag Lørdag
Holdnr840-0116
Adresse Skillingsbro Naturskole
Røde møllevej 18
9520 Skørping
Lokalelokale
Holdtimer5,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordjylland

Kursusdage

02-05-2020 Lørdag 09:00  -  15:00

Faktaoplysning

Bemærk Forplejningsgebyr (Vin, økologiske specialiteter, kildesaft, kaffe/the kr. 75,- /børn kr. 50,- pr. person opkræves på turen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser