Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Julie Larsen
Ledige pladser

Plastik i Havet

Ved spørgsmål ring til 56 95 75 80

De fleste danskere har nok hørt om de der store plastikøer, der ligger og flyder rundt midt ude på de store oceaner, men er det nu også korrekt at snakke om hele øer af plastik? Vi lever i en verden, hvor plastik er blevet en helt naturlig del af vores hverdag. Vi elsker plastik – faktisk elsker vi det så meget, at vores forbrug er eksploderet, siden vi begyndte at producere det. I 2014 nåede den globale produktion op på 311 mio. ton. Der er desværre også meget plastik, der ender i naturen og ikke mindst i havet. Det anslås, at vi globalt udleder ca 8 mio. tons plastik til havet hvert år. I dette foredrag kigger vi nærmere på hele plastikproblematikken, både hvad plastik egentlig er for et materiale, hvad status er på plastik i havet, hvilke konsekvenser, det kan have for mennesker og miljø, når det ender i havet, men også på hvilke løsninger, der dukker op rundt omkring i verden og ikke mindst hvordan du, som forbruger, selv kan være med til at gøre en forskel for at reducere plastikforureningen. Foredraget er derfor til dig, der ønsker viden på området og konkrete løsningsideer, du kan tage med dig hjem.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-10-2019, kl. 17:30

Ugedag Onsdag
Holdnr19-7101
Adresse AOF
Snorrebakken 58
3700 Rønne
LokaleHovedbygning sal
Holdtimer1,81818181
Antal mødegange1
AfdelingAOF Bornholm

Kursusdage

23-10-2019 Onsdag 17:30  -  19:00

Faktaoplysning

Bemærk De fleste danskere har nok hørt om de der store plastikøer, der ligger og flyder rundt midt ude på de store oceaner, men er det nu også korrekt at snakke om hele øer af plastik? Vi lever i en verden, hvor plastik er blevet en helt naturlig del af vores hverdag. Vi elsker plastik – faktisk elsker vi det så meget, at vores forbrug er eksploderet, siden vi begyndte at producere det. I 2014 nåede den globale produktion op på 311 mio. ton. Der er desværre også meget plastik, der ender i naturen og ikke mindst i havet. Det anslås, at vi globalt udleder ca 8 mio. tons plastik til havet hvert år. I dette foredrag kigger vi nærmere på hele plastikproblematikken, både hvad plastik egentlig er for et materiale, hvad status er på plastik i havet, hvilke konsekvenser, det kan have for mennesker og miljø, når det ender i havet, men også på hvilke løsninger, der dukker op rundt omkring i verden og ikke mindst hvordan du, som forbruger, selv kan være med til at gøre en forskel for at reducere plastikforureningen. Foredraget er derfor til dig, der ønsker viden på området og konkrete løsningsideer, du kan tage med dig hjem.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.