Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Steen Grønnegaard
Ledige pladser

Luften vi indånder - live stream

Ved spørgsmål ring til 56 95 75 80

Foredrag ved professor i miljømedicin Torben Sigsgaard, Institut for Folkesundhed og lektor i analyse- og atmosfærekemi Marianne Glasius, Institut for Kemi, Aarhus Universitet om hvad der er i luften som vi indånder – det er ikke det rene luft: både naturen selv og menneskeskabt forurening tilfører partikler og gasser til luften. Hvilke partikler er der i luften, hvor mange er der og hvilke effekter har partiklerne på miljøet, på klimaet og på vores helbred? Og hvordan sporer forskerne de kilder som skaber partiklerne? Få svarene fra en læge og en kemiker der begge forsker i luftforurening og hvordan den påvirker vores sundhed.
Udbydes i samarbejde med Bornholms Folkeuniversitet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-11-2019, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr19-7106
Adresse AOF
Snorrebakken 58
3700 Rønne
LokaleHovedbygning sal
Holdtimer2,36363636
Antal mødegange1
AfdelingAOF Bornholm

Kursusdage

26-11-2019 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Bemærk Foredrag ved professor i miljømedicin Torben Sigsgaard, Institut for Folkesundhed og lektor i analyse- og atmosfærekemi Marianne Glasius, Institut for Kemi, Aarhus Universitet om hvad der er i luften som vi indånder – det er ikke det rene luft: både naturen selv og menneskeskabt forurening tilfører partikler og gasser til luften. Hvilke partikler er der i luften, hvor mange er der og hvilke effekter har partiklerne på miljøet, på klimaet og på vores helbred? Og hvordan sporer forskerne de kilder som skaber partiklerne? Få svarene fra en læge og en kemiker der begge forsker i luftforurening og hvordan den påvirker vores sundhed. Udbydes i samarbejde med Bornholms Folkeuniversitet.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.