Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Per Wium
Ledige pladser

Foredrag om ABBA v/ Per Wium

Ved spørgsmål ring til 97 12 71 22

Foredrag om ABBA v/ Per Wium

Abba havde deres storhedstid i 1970'erne, men musikken lever i bedste velgående, og det må der være en god grund til. Men hvilken?

Den kender musikjournalist og musiker Per Wium, som vil gør os klogere på Abbas musik, når han gæster Biblioteket i Herning. Han vil gå tæt på en række Abba-sange og fortælle, hvorfor de er så gode og han vil også dykke ned i Ulvæus og Anderssons musikalske værktøjskasse og indkredse nøglen til deres sangskrivning.

Og vi skal selvfølgelig lytte til eksempler fra pladerne med den populære svenske kvartet, f.eks. Waterloo, som de slog igennem med til Melodi Grand Prix i 1974, "Honey, honey", "The name of the game" m.fl.
Kom og bliv sendt på tur ned ad Memory Lane sammen med en masse andre Abba-interesserede og en foredragsholder, der kan sit stof.

Per Wium har mange års erfaring som foredragsholder og en enorm viden om musik, og den uddeler han på underholdende vis. Han er især kendt for sine Beatles-foredrag og sin optræden i danske bands op gennem 1970'erne.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Herning Bibliotekerne, Østergade 8, Herning.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-10-2019, kl. 18:30

Ugedag Onsdag
Holdnr19085
Adresse Herning Bibliotekerne
Østergade 8
7400 Herning
LokaleForedragslokale
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herning

Kursusdage

30-10-2019 Onsdag 18:30  -  20:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.