Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Flemming Retbøll
Venteliste

Elvis-aften

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Kom med til en gigantisk Elvis-aften på Highway 66 i Aalborg.
Her disker vi op med Elvis’ livret og ikke mindst et festligt og forførende foredrag om rock-n roll kongen på godt og ondt, om rigdom og berømmelse, om pillemisbrug og et rodet og ulykkeligt kærlighedsliv.
Ingen har som Elvis Presley revolutioneret rock- og popmusikken igennem flere
årtier. Vi er denne aften med i Sun-studierne lige fra begyndelsen i midten af 50’erne til midten af 70’erne, hvor Elvis indspillede de sidste sange i sit hjem i Graceland, Memphis.
Hør de fantastiske, de rørende og oprørske historier om Elvis fortalt af TV2/Nords tidligere studievært Flemming Retbøll, der også krydrer fortællingerne med egne oplevelser om Elvis.
Naturligvis tilsat en masse billeder og de allerbedste Elvis-sange. Der bliver rig mulighed for at synge med.
KL. 19: En ægte Elvis-snack serveres sammen med første del af Elvis-foredraget. Derefter serveres menuen i restauranten (drikkevarer skal tilkøbes). Herefter kaffe og the sammen med anden del af foredraget.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-02-2019, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr19-0612
Adresse Highway 66
C.W. Obels Plads
9000 Aalborg
LokaleLokale
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordjylland

Kursusdage

28-02-2019 Torsdag 19:00  -  22:00

Faktaoplysning

Bemærk KL. 19: En ægte Elvis-snack serveres sammen med første del af Elvis-foredraget. Derefter serveres menuen i restauranten (drikkevarer skal tilkøbes). Herefter kaffe og the sammen med anden del af foredraget.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.