Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Flemming Retbøll
Ledige pladser

Musikalsk foredrag om 60’erne og 70’erne

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Kom og syng med, grin med din nabo spil en fed luftguitar
Anekdoter og de bedste sange fra 60’eerne og 70’erne følges ad hånd i hånd. Denne aften indbyder Den Nære Aftenskole til foredrag og live musik i en skøn blanding.
Flemming Retbøll, der er tidligere studievært på TVNord fører os igennem de to årtier på en levende og engageret facon med facts og sjove anekdoter. Tilsat en række relevante fotos.
De to dygtige og erfarne musikere Kim Østergaard, sang og guitar og Lars Johannesen, trommer, vil på deres sprælske og glade facon være den musikalske ledsagelse til Flemmings ord.
Første del af aftenen er en ren Beatles-afdeling. Ingen anden gruppe har formået at forandre verden med deres musik som The Beatles. Vi tager turen fra deres storhed og til deres fald, og plukker de bedste sange ud fra deres karriere fra 1963-1970 som for eksempel ”Can’t buy me love”, ”Yesterday”, ”When I’m 64”, ”Let It Be” og mange flere.
Herefter vil der være en hyggelig pause med servering af lækker tapas og dejlig rødvin.
Anden del er en gang blandede bolcher med fortællinger og hits fra kunstnere som Rolling Stones, Kinks, Dr. Hook, Sebastian, Gasolin, Eric Clapton og Van Morrison. Flemming bliver hele aftenen, hvis du har lyst til en musikalsk snak efterfølgende.
Så kom til et helt specielt musikalsk foredrag, der ikke bare kan skabe hygge og glæde – men også vække dejlige musikalske minder

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 08-03-2019, kl. 18:00

Ugedag Fredag
Holdnr19-0642
Adresse Art & Vision
Smalby 3
9310 Vodskov
Lokaleatelier
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordjylland

Kursusdage

08-03-2019 Fredag 18:00  -  21:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.