Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Tom Eriksen
Ledige pladser

På sporet mod frihed

Ved spørgsmål ring til 56 95 75 80

Fortællinger - billeder - sange
Om mennesker på flugt. Om Harriet Tubman. Om The Underground Railroad.

Foredrag i samarbejde med Svanekegården. Se også tilbud om at deltage i 2 foredrag andetsteds på siden.

Mange kender bogen "Onkel Toms hytte" og har hørt historier, set film eller tv-serier om slaverne i USA- men knap så mange har hørt om Harriet Tubman og The Underground Railroad. Gennem Harriet Tubman's historie vil vi fortælle om, hvordan slaverne flygtede nordpå fra tobaks- og bomuldsplantagerne i syd, og vi vil fortælle om det netværk der hjalp dem, og som blev kaldt The Underground Railroad.
Fortællingerne bliver krydret med de sange, som slaverne sang og med masser af billeder.

Foredragsholderne er Tom Eriksen og Mette Hansen.

Tom Eriksen er guitarist og sanger. Han har spillet i en del forskellige bands siden slutningen af 1960'erne. De seneste år har han bl.a. indspillet i Tyskland med "Shiregreen" og turneret i Holland og Tyskland med Peter Lavell fra Amsterdam. Han spiller og synger i trioen "Roots & Blues" og er desuden jam-master i kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland.

Mette Hansen er forfatter og foredragsholder. Gennem syv somre var hun en af hovedkræfterne bag Harry Potter-kurserne på Musik- og Teaterhøjskolen. Derudover har hun holdt foredrag om religion og litteratur over hele landet. Hun er forfatter til undervisningsmateriale til grundskole og læreruddannelse og har en omfattende skribentvirksomhed bag sig.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-03-2018, kl. 15:00

Ugedag Søndag
Holdnr18805
Adresse AOF kursuslok.-Rn
Snorrebakken 58
3700 Rønne
LokaleSal (1)
Holdtimer2,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Bornholm

Kursusdage

04-03-2018 Søndag 15:00  -  17:15

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.